Teknik ciuman asmara


Ramai pakar hubungan seks yang menekankan ciuman adalah penting untuk membangkitkan nafsu dan ghairah sebelum memulakan hubungan Seks. Kebanyakkan daripada kita terlalu gelojoh dan rakus untuk mempraktikkan teknik ciuman  yang jika dilakukan dengan betul dan sempurna, akan membuatkan hubungan seks semasa berasmara lebih nikmat dan mengasyikkanDi dalam mulut kita, terletak berjuta-juga sel yang memainkan peranan untuk menaikkan nafsu syahwat atau nafsu seks. Oleh kerana sel-sel yang terdapat pada mulut adalah sangat peka, ransangan yang diberikan oleh ciuman secara automatik akan meransang dan mempengaruhi sel-sel lain yang terpada pada badan tanpa kita sedari.Berikut adalah beberapa Teknik Ciuman  yang dapat anda praktikkan sebagai pembuka bicara sebelum berdayung bermain asmara

Ciuman Pembuka 
Jenis ciuman ini dapat dilakukan secara rileks sebagai tahap awal melakukan sebelum aktiviti seks. Pastikan anda berada dalam keadaan rileks walaupun jantung anda sudah berdegup dengan kencang dan sudah tidak sabar lagi.

Jenis ciuman ini dicipta untuk mewujudkan perasaan mesra di antara anda dan pasangan anda. Ciuman ini dilakukan dengan mulut anda dan pasangan anda masih tertutup, lalu biarkan bibir anda bertemu bibir si dia. Lakukan dengan penuh kelembutan dan kasih sayang. Untuk lebih “feel”, tutup mata anda supaya si dia tahu anda betul-betul menaruhkan seluruh perasaan kasih sayang anda dengan ciuman ini.

Untuk variasi, lakukan teknik ciuman  ini di tempat lain selain di bibir. Contohnya di pipi, rambut, kening, gunakan imaginasi anda.

Ciuman Kering 
Teknik Ciuman kering  ini adalah lanjutan daripada ciuman pembuka . Setelah bibir bertemu bibir, hembuskan sedikit angin melalui mulut anda. Anda boleh mengulangi gerakan ini berulang-ulang kali untuk memberikan getaran ....asmara.... kepada pasangan anda. Seperti juga ciuman pembuka , lakukan teknik ciuman kering  ini dengan penuh rileks dan perlahan-lahan dan gunakan variasi selain dari hembusan ke bibir.
Pasangan anda mungkin ada akan berasa sedikit geli dan akan mengeliat kesedapan.

Ciuman Basah 
Buka mulut anda, dan jilat bibir atas dan bibir bawah dengan lidah anda. Ini adalah untuk membasahkan bibir anda seterusnya mencium pasangan anda dengan bibir anda yang sedang basah. Ini bukan lah teknik menjilat, tetapi ciuman dengan bibir yang basah. Ciuman ini paling berkesan dilakukan di tempat-tempat sensitif bagi pasangan anda.Cubalah teknik-teknik ciuman  ini sebelum anda berdayung bersama pasangan anda untuk menambahkan kenikmatan di dalam hubungan seks anda dan pasangan anda


Pelajari Teknik Rahsia Pancutkan Isteri!!
Seni dan Teknik Ciuman Hangat!
Rahsia Malam Pertama
Rahsia Doa Pengasih
Kamasutra Melayu Bergambar

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Pelawat

Pikat Isteri

Artikel

Catatan Popular