Ciri Wanita Kuat Berasmara

Ciri Wanita Pandai Berasmara

Ciri-ciri wanita yang pandai berasmara. Selain teknik, kenikmatan itupun dapat kita peroleh dari lawan main kita. Dalam hal ini, menurut ilmu psikologi, ada beberapa peringkat wanita yang mempunyai bentuk tubuh tertentu yang dapat membawa kenikmatan.

Bezanya dengan para wanita yang berpunggung besar, mereka hanya terbatas pada suka bermain asmara sahaja. Soal dapat tidaknya membawa kenikmatan, itu belum tentu.

Di bawah ini, anda boleh pilih yang mana bentuk yang anda suka:-
1. Mereka berperawakan kecil pendek, kaki berisi bagai batang padi dan payudaranya menonjol sedang tapi menentang.
2. Mereka yang berperawakan kecil bersih, sinar matanya galak, alisnya hitam lebar hidung dan mulutnya kecil, serta bibirnya tipis dan selalu basah, payudaranya menonjol, serta kepalanya kecil.
3. Mereka yang berkulit putih kuning, tajam tatapan matanya, berperawakan sederhana, rambut hitam berombak dan sedang payudaranya.
4. Mereka yang bertubuh kecil pendek, tubuhnya agak bongkok undang, dadanya sempit dan kakinya berisi bagai batang padi.
5. Mereka yang bertubuh kecil, berpunggung lebar, payudaranya kecil, dagu bulat telur, rambut berombak, alis lebat dan jalannya bagai orang lapar.
6. Mereka yang bertubuh kecil, rambut ikal, berwajah cerah, bertubuh ramping dan kulitnya merah cerah.
7. Mereka yang berkepala kecil, payudaranya besar menonjol, berkulit kuning, jalannya bagai orang lapar dan matanya sayu.
8. Mereka yang bongkok udang, pada tangan dan kakinya ditumbuhi bulu halus, sedikit bertmisai, punggungnya lebar, bermulut luas, tatapan matanya tajam dan berambut berombak.
9. Mereka yang berhidung kecil, mulutnya kecil dan berbibir tipis nampak selalu basah, bermata redup, berdagu bulat telur dan payudaranya menonjol.
10. Mereka yang berkulit kuning langsat, bertubuh ramping, rambut berombak, suaranya serak-serak basah dan payudaranya kecil.
11. Mereka yang bertubuh kecil, berwajah bulat telur, sinar matanya tajam, kaki berisi bagai batang padi dan payudaranya menonjol.
12. Mereka yang bertubuh kecil rendah, kaki berisi bagai batang padi, dada lebar, berdirinya tegap.
13. Mereka yang berpunggung lebar, rambut berombak dan mulut lebar dengan bibir sedang.
14. Mereka yang bermata lebar, tajam sinar matanya, berhidung kecil, mulut kecil dan bibir tipis selalu kelihatan basah, serta rambutnya berombak.
15. Mereka yang matanya besar, alisnya lebar, kaki dan tangannya mempunyai bulu-bulu halus, sedikit berkumis dan suaranya merdu.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Pelawat

Pikat Isteri

Artikel

Catatan Popular