Seks ketika menahan air kencing

Seks ketika menahan air kencing

Apakah kesan melakukan hubungan kelamin dalam keadaan menahan air kecil? Pada waktu tertentu, ketika terjaga daripada tidur, zakar menegang secara sendiri melebihi tegangan normal. Adakah kesan sampingannya jika melakukan seks sambil menahan kencing?

-----------------

Biasanya apabila teruja, lelaki mencapai ereksi secukup padat untuk melakukan seks penetratif dengan pasangan. Jika ereksinya tidak cukup keras, anda boleh memadatkannya dengan mengemut atau mencengkam otot lantai pelvis atau otot kemut ketika melakukan tusukan.
Pasangan juga dapat merasai kekerasan ereksi setiap kali ia mengemut. Sesetengah lelaki seperti anda, mendapati ereksi lebih padat pada waktu pagi dan lebih padat apabila terasa seperti mahu membuang air kecil.

Jika dapat ditahan dan melakukan tusukan zakar dalam faraj, tentu ereksi menjadi lebih mantap dan padat serta memberi tusukan lebih cemerlang.

Soalnya ialah sama ada amalan ini memberi kesan negatif kepada lelaki. Jawapannya, jika perasaan ingin membuang air kecil itu tidak ketara, tiada sebab kenapa tidak boleh melakukan seks.

Namun jika terasa seperti mahu benar-benar membuang air kecil dan tusukan ke dalam faraj yang dilakukan kemungkinan boleh menyakitkan lelaki itu dan membantutkan hubungan kelamin atau ejakulasi boleh mencetuskan pengeluaran air kencing, ia harus dihentikan.

Selain itu, hubungan kelamin pada waktu pagi tanpa membersihkan badan dan mulut boleh mengurangkan minat isteri jika isteri sensitif kepada keadaan mulut berbau.

Anda perlu menimbangkan keadaan persetubuhan yang dilakukan seperti anda nyatakan tadi semata-mata mahu keadaan itu memberi ketegangan lebih mantap.

Adakah itu yang pasangan anda mahukan? Hakikatnya, wanita lebih suka beraksi sebelum waktu tidur kerana lebih romantik dan segar dengan pakaian seksi dan wangian yang mengghairahkan.


Untuk makluman pembaca, seks ketika menahan air kencing dapat membuatkan air mani memancut ke depan untuk lelaki yang mengalami masalah air mani keluar di dalam pundi kencing atau masalah ‘retrograde ejaculation’ yang sering dialami mereka yang menghidapi diabetes.


Info Menarik
Seni Melambatkan Pancutan!
Petua Seks Hebat! Hangatkan ranjang anda!
Isteri Dingin Seks? Rahsia mengghairahkan isteri!
Pelajari Teknik Rahsia Pancutkan Isteri!!
Seni dan Teknik Ciuman Hangat!
Rahsia Kecurangan Pasangan Terbongkar!
Rahsia Malam Pertama
Rahsia Doa Pengasih
Kamasutra Melayu Bergambar

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Pelawat

Pikat Isteri

Artikel

Catatan Popular